23 december

Allt, Mat / apelsin, pannacotta, pepparkakor, saffran / Permalink / 1



Saffran
Apelsin
Pepparkakor
Grädde
 
Lyssnade till: Blue Christmas, Heartless Bastards
 
 
 
Saffranspannacotta
 
2 gelatinblad
5 dl vispgrädde
1 paket saffran
1/2 dl socker
1 tsk vaniljsocker
 
Garnering
Smulade pepparkakor
 
Låt gelatinet ligga i blöt ca 5 minuter.
Koka upp grädde, saffran och socker i en kastrull.
Ta upp och lägg i gelatinet i gräddblandningen så att de smälter. Låt svalna och tillsätt vaniljsocker.
Häll upp i formar eller glas. Låt stelna i kylen i minst 3 timmar. Garnera med pepparkakor.
#1 - - Cecilia :

Jag vill smaka :-)

Svar: Absolut!!
Styggare och Snyggare

Till top